Contact
Str. Intrarea Temisana 9, Sector 1, Bucuresti

Telefon pentru urgente: 0732 233 556

office@angeless-clinic.ro

Ageless Clinic | Chirurgie Plastica
162
page-template-default,page,page-id-162,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Chirurgie Plastica

Dina El Balbesse Ageless Clinic

Servicii oferite

Acid hialuronic

Acidul hialuronic este o proteina care apare in mod natural in întreg corpul uman de aceea este foarte bine acceptat de catre organism. Pe lângã atenuarea ridurilor ?i a liniilor faciale de expresie, injectãrile cu acid hialuronic oferã cu succes volum ?i reconturare zonelor ce au pierdut din elasticitate, de exemplu, buze, nas, bãrbie, obraji. De asemenea, procedura cu acid hialuronic este o mãsurã excelentã pentru estomparea cearcãnelor. Interventia necesita anestezie locala si dureaza 30 – 45 de minute.

Toxina botulinica (Botoxul)

Botoxul, este o neuro-toxina extrem de pura care reduce sau sterge temporar ridurile de pe frunte, liniile verticale de la incruntare. Rezultatele incep sa apara chiar de a doua zi si se evolueaza treptat pe parcursul a doua saptamani.

Tratamentul se realizeaza extrem de repede, in doar 15minute acesta va fi finalizat.

Terapia vampir

Tratamentul cu plasma proprie îmbogatita cu trombocite cunoscut sub denumirea de ‘Terapia vampir’ este cea mai moderna solutie de regenerare a pielii prin forte proprii.

Presupune recoltarea si concentrarea factorilor de crestere din sânge si reintroducerea acestora in tesutul cutanat, stimulând astfel procesele de reparare celulara si de sinteza de neocolagen pe termen lung. Terapia Vampir se combina cu foarte bune rezultate cu injectari de Acid Hialuronic.

Lifting cu fire

Procedura de lifting este foarte simpla si consta in introducerea firelor la nivel subcutan printr-o tehnica speciala, crearea unui efect de lifting instant si de sustinere a pielii. In timp firele se vor resorbi si vor stimula un proces de colagenoza si de regenerare a pielii, prin productie locala de colagen si elastina. Astfel acest tip de procedura este indicat in special pentru pacientii care doresc sa evite liftingul chirurgical si doresc in acelasi timp si un proces de regenerare intern al pielii, avand un efect imediat si de lunga durata (2 ani).

Rinoplastie

Rinoplastia este interventia care se poate face in scop reconstructiv, estetic sau pentru rezolvarea unor probleme de respiratie. De obicei, operatia se face dupa depasirea varstei pubertatii pentru ca modificarile sa se armonizeze bine cu proportiile fizionomiei.

Blefaroplastie

Chirurgia pleoapelor este indicata pentru indepartarea pielii in plus de la nivelul pleoapelor superioare si inferioare, a pungilor de grasime si pentru ameliorarea aspectului de “ochi umflati”.

Blefaroplastia implica ameliorarea aspectului din jurul ochilor, redand privirii un aspect mai tanar si mai vioi.

Excesul de piele si pungile de grasime dau aspectul unei fete permanent obosite si mai invarsta decat este in realitate. Astfel, blefaroplastia este o metoda de reintinerire faciala.

Otoplastie

Alaturi de nas, urechile sunt structurile cele mai proeminente ale fetei noastre. Malformatiile urechilor sunt greu de ascuns iar jena si complexele psihice determinate de aceste malformatii duc la pierderea increderii in sine si subestimare.

Beneficiile otoplastiei sunt atat estetice cat si psihologice.

Otoplastia poate corecta urechile prea mari, prea mici sau diferinte variante de urechi decollate ( “clapauge”).

Augmentarea mamara

Augmentarea mamarã, sau mamoplastia de augmentare, reprezintã un procedeu chirurgical prin care se îmbunãtãþeºte forma ºi mãrimea sânului unei femei din mai multe motive: pentru a îmbunãtãþi conturul corporal al unei femei care, din motive personale, considerã cã sânii ei sunt prea mici, pentru a corecta o intervenþie dereducere mamarã dupã sarcinã, pentru simetrizarea celor 2 sâni sau ca o metodã de reconstrucþie mamarã dupã intervenþii chirurgicale pe sân.

Ridicarea sanilor - Mastopexia

Este procedura chirurgicala pentru conturarea si ridicarea sanilor cazuti. De asemenea, se poate obtine si reducerea marimii areolei.

Majoritatea femeilor prezinta,odata cu inaintarea in varsta, pierderea fermitatii si caderea sanilor. Aceste transformari pot fi mostenite, pot aparea dupa sarcina, pierderi in greutate sau datorita imbatranirii.

Modificarile sunt progresive si se produc de obicei intre 20 si 40 de ani. Volumul glandei mamare poate ramane normal dar se pierde fermitatea si pozitia din tinerete.

Mastopexia poate restabili fermitatea sanilor si poate corecta pozitia lor fara a mari sau reduce dimensiunile. Daca sanii au pierdut din volum si pacienta ii doreste mai mari, se pot introduce implanturi mamare.

Ginecomastie

Ginecomastia reprezinta dezvoltarea excesiva a sanului la barbat. De obicei este bilaterala dar poate fi si unilaterala.

Consta intr-o umflatura care apare in spatele mamelonului.

Lipoaspiratia

Lipoaspiratia consta in extragerea de grasime din diverse zone ale corpului unde este depusa in exces.

Abdominoplastie

Abdominoplastia este interventia chirurgicala care ofera un aspect aplatizat abdomenului prin eliminarea pielii si grasimii in exces care se acumuleaza dupa nastere, scadere radicala in greutate sau imbatranire.

Un alt beneficiu al abdominoplastiei este intinderea muschilor de pe peretele abdominal care, cu trecerea timpului au tendinta naturala sa se relaxeze.

Totodata, abdominoplastia poate ajuta si la inlaturarea vergeturilor daca ele se regasesc in partea inferioara a abdomenului.

Corectia mameloanelor invaginate

Multe femei suferã de mameloane invaginate, adicã de o deformare a mamelonului, care în loc sã proemine înexterior, este „îngropat” în areolã.

Procedura de corectare a acestei probleme presupune o intervenþie chirurgicalã cu dificultate redusã.

De regulã, operaþia se face sub anestezie localã ºi nu necesitã spitalizare.

Micsorarea areolelor

Chirurgia de corecþie a areolelor ºi mameloanelor vizeazã mameloanele ombilicate ºi mãrite ºi areolele prea extinse sau voluminoase, care pot fi determinate genetic sau se pot dezvolta în urma al ãptãrii.

Mamelonul ºi areola fac parte din anatomia sânului, având un rol în aspectul estetic, sexualitate ºi alãptare. Acestea pot afecta percepþia femeilor asupra propriei imagini ºi pot avea ca rezultat sentimentul de disconfort ºi scãderea încrederii în sine.

Din fericire, corecþia problemelor la nivelul mamelonului ºi areolei necesitã doar o procedurã simplã, fãrã internare, cu rezultate armonios proporþionate.

Preturi servicii

Acid hialuronic 1ml 250 €
Acid hialuronic 2ml 450 €
Acid hialuronic 3ml 600 €
Botox 1 zona 120 €
Botox 2 zone 200 €
Botox 3 zone 270 €
Terapia Vampir (pret/sedinta) 155 €
Lifting facial 350 – 1000 €
Rinoplastie 2600 €
Blefaro superior 900 €
Blefaro inferior 900 €
Otoplastie 1500 €
Marire sani 3000 – 3500 €
Ridicare sani 3000 €
Ginecomastie 2000 €
Abdominoplastie 2500 – 3000 €
Lipoaspiratie 2000 – 3000 €
Corectia mameloanelor invaginate 1500 €
Micsorarea areolelor 650 €

*Preturile vor fi calculate la cursul zilei